Tijdens deze Ramadan bieden wij je de kans om miljoenen hasanaats (beloningen) te genieten door een kleine, simpele daad te verrichten. Hijama.nl geeft haar unieke Woedoestickers GRATIS weg wanneer veel mensen kennis kunnen opdoen over de juiste wijze waarop men de Woedoe (rituele wassing) verricht.

BESTEL DE STICKER DIRECT! KLIK HIER

Met deze actie willen wij de “Leer de Woedoe-stickers” verspreid zien worden door heel Nederland, België, Suriname en de Nederlandse Antillen. Helaas verrichten veel mensen de Woedoe niet op de correcte manier. Aan jou de taak om het hen middels onze stickers te leren. Onze gratis stickers moeten worden geplakt in locaties waar veel mensen ervan kunnen leren. Voorbeelden hiervan zijn natuurlijk jouw lokale moskee of stichting.

Ramadan, de maand van de Koran, verbroedering en versterking van het geloof. Vermeerder uw beloning deze Ramadan door een Gratis Woedoesticker te bestellen voor uw organisatie.

Wie kan een gratis sticker bestellen?

De stickers kunnen worden besteld door iedereen die in staat is om deze op te plakken in moskeeën en andere organisaties. Het is niet de bedoeling dat de gratis sticker wordt gebruikt voor privédoeleinden: hiervoor kun je de normale sticker bestellen.

Kan ik een donatie verrichten voor dit project?

Hijama.nl is een website, opgericht door vrijwilligers, medici en andere mensen die de wereld willen verbeteren door de natuurlijke geneeswijzen en de Islam te promoten. Steunt u onze nobele doelen ook? Schroom dan niet om ons bij te staan door een donatie te verrichten.

Kan ik naast een gratis sticker ook eentje voor mezelf kopen?

Ja, dat kan zeker. Bestel in onze webshop naast de gratis sticker een normaal exemplaar voor jezelf. 1 Exemplaar kost €8, 2 stuks slechts €12!

Ik heb een eigen bedrijf of webshop. Kan ik de stickers inkopen op grote schaal?

Ja, dat kan ook. Voor groothandels hanteren wij zeer lage tarieven. Bezoek hiervoor onze groothandel-pagina.

Hoe kan ik de gratis Woedoesticker ontvangen?

U kunt de sticker heel makkelijk bestellen door het product via onze webshop (klik) te bestellen. Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden.

Betaal ik de verzendkosten?

Ja, wij krijgen zeer veel bestellingen binnen: het is als organisatie onmogelijk om de stickers én de verzendkosten uit eigen zak te betalen. Ook om misbruik te voorkomen hebben wij hiertoe besloten. Het gaat om een geringe bedrag van slechts €3 voor 1 sticker en €4 voor 2 stickers. Hiermee kunnen wij de kosten dekken in-sha-Allah.

Laat een reactie achter