Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Hijama.nl

Laatste update: januari 2015

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden is van toepassing op de website Hijama.nl. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op onze internetsite.
1.2 De content is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de website aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Noch is de gepresenteerde content per definitie de onderschreven mening van anderen.
1.3 De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
1.4 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
1.5 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door ons erkend.
1.6 Hijama.nl garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

2. Bezorging & PostNL-Levering
2.1 Wij verzenden de producten met PostNL.
2.2 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
2.3 Indien een product niet direct leverbaar is, zullen we ons best doen om het product te importeren of er op een andere manier aan te komen om het product te leveren.
2.4 Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

3. Prijzen
3.1 Bestellingen dienen altijd van tevoren worden betaald middels iDeal of Bancontant/Mister Cash. (zie bestelproces voor meer informatie)
3.2 Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant tussentijdse prijsverhogingen doorvoert.
3.3 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
3.4 Alle prijzen op de site zijn totaalprijzen in EURO’s.

4. Zichttermijn / herroepingsrecht
4.1Onze producten zijn bederfelijk en gelimiteerd; derhalve is een retourzending niet mogelijk. Indien het geleverde product niet aan uw eisen voldoet, zullen we een passend oplossing zoeken. Neem hiervoor contact met ons op.

5. Garantie 
5.1 Hijama.nl garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld.

6. Overeenkomst
6.1 Een overeenkomst tussen Hijama.nl Webshop en een klant komt tot stand nadat een bestelopdracht door ons op haalbaarheid is beoordeeld.

7. Afbeeldingen en specificaties
7.1 Alle afbeeldingen; fotos, tekeningen etc.; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, etc. op de internetsite van Hijama.nl gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. We doen echter ons best om altijd de preciese producten te leveren die op de foto’s worden getoond.

8. Overmacht
8.1 In het geval van overmacht zullen we samen met de klant naar een passende oplossing zoeken.

Gerelateerde berichten:

Groothandel – Product: Koran MP3-CD’s Producten doorverkopen als groothandel Koran MP3-CD's  Bent u geïnteresseerd in het doorverkopen van een of meerdere van onze producten tegen vaste ...
Sitemap Een overzicht van Hijama.nl
Hijama Sunnah Dagen Juni 2017 🔔 DE HIJAMA CUPPING SUNNAHDAGEN ZIJN BEKEND! ⚠ De Islamitische Hijama (Cupping) Sunnahdagen voor de maand Juni (Ramadan) 2017 zijn weer bekend. Op de...

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Interessant? Deel dit dan!

Deel deze informatie met al jouw vrienden.