Disclaimer

Alle getoonde stukken zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld en slechts bedoelt voor educatieve doelen. Naast kennis over de alternatieve geneeswijzen dient men ook te beschikken over gegronde medische kennis. Hiervoor kan men een professionele arts benaderen. Nochtans kunnen wij onverhoopt iets over het hoofd hebben gezien en kunnen de beelden onjuistheden bevatten. Wij vragen hiervoor uw begrip. Moge Allah (de Verhevene) ons hiervoor vergeven en Allah weet het het best.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en / of websites waarnaar wordt verwezen.

Koranverzen: Alle aangehaalde “vertalingen” van de Koranverzen zijn slechts interpretaties van de betekenissen van de Koran. De Koran kan namelijk niet vertaald worden naar een andere taal omdat het woordgebruik en de zinsbouw ervan niet te evenaren valt.

Alle interpretaties van de betekenissen van de Koran die u in onze werken tegenkomt, zijn afkomstig van het boek De Koran, door Stichting Aboe Ismail & Studenten. U kunt het werk aanschaffen via www.dekoran.nl.

© Team Hijama.nl – Alle rechten voorbehouden

 

Laat een reactie achter