? DE HIJAMA CUPPING DAGEN ZIJN BEKEND! ⚠

• Dinsdag 14 februari ’17 — (17e 1438)
• Donderdag 16 februari ’17 — (19e 1438)
• Zaterdag 18 februari ’17 — (21e 1438)

Al-Ayyaam al-Beed, zijn de “Witte Dagen”, oftewel de 13e, 14e en 15e dag van de LUNAIRE (Islamitische maan)maand. Het is sterk aangeraden om op deze drie dagen te vasten.

❝O Aboe Dharr, als je drie dagen per maand vast, laat dit dan de dertiende, veertiende en vijftiende zijn.❞ (Ahmad en an-Nasaa’ie)

Geef deze kennis door en deel dit bericht met je dierbaren. ?

❝Degene die Hijama ondergaat op de zeventiende, negentiende of eenentwintigste dag (van de islamitische maand), zal genezen worden van alle ziekten.❞

(Deze hadith van de Profeet (salla Allaahu aleyhi wa sallam) is overgeleverd door Abu Huraira (moge Allah tevreden met hem zijn) en is vermeld door Abu Dawud (3852, 3861) en Al-Bayhaqi (9/340) en de keten is hassan.

WAT IS HIJAMA? http://www.Hijama.nl/hijama/wat-is-hijama/

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN? BEZOEK DAN ONS PRAKTIJKENOVERZICHT! http://www.Hijama.nl/hijama/hijama-in-de-praktijk/

BEZOEK OOK EENS ONZE WEBSHOP! http://www.Hijama.nl/hijama-webshop/

De beste dagen voor een Hijamabehandeling zijn maandag, dinsdag en donderdag. Er is een verbod voor Hijama op vrijdag, zaterdag en zondag, echter is het wel mogelijk om buiten deze dagen Hijama te verrichten als het noodzakelijk is, zoals de Profeet (salla Allaahu aleyhi wa sallam) dat ook heeft gedaan. Nood breekt wet natuurlijk, ook in de Islam.

*We doen ons best om de dagen zo goed mogelijk vast te stellen. Het kan echter altijd voorkomen dat onze informatie hierover onjuist is. Moge Allah ons hiervoor vergeven.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Interessant? Deel dit dan!

Deel deze informatie met al jouw vrienden.