Sunnah, voedsel&co

Welkom op de pagina over voedsel, kruiden en genezing. De natuur biedt ons handvaten om gezond te leven. Deze pagina zal een aantal zaken bevatten, waaronder een aanmaning om gezond te leven, een uitleg over wat onze overheden van ons willen, en meer!

  • Zwarte Zaad & Kruiden (Habba Sawda)
  • Honing
  • Dadels
  • Talbina
  • Olijven en Olijfolie
  • Antimoon/Kohl
  • Costus (Wierrook)
  • Siwak (Miswak stokje)

http://saha.webklik.nl/page/genezen-met-voeding

http://www.onislam.net/english/health-and-science/health/429852-miracle-foods-from-allah.html

Hier heb je een overzicht met korte, maar tegelijkertijd krachtige antwoorden op veelgestelde vragen met een bron erbij. Tevens vindt je onderaan een sectie met gezondheidsadviezen en ziekte-oplossingen.

 

ZIEKTES

HOOIKOORTS: Twee maal daags een theelepel zwartezaadolie mixen met een glas sinaasappelsap. Innemen totdat de symptomen verdwijnen. Eventueel lokale honing innemen; deze honing heeft namelijk antistoffen in zich. Verkrijgbaar bij de imker/moskee. 

We hebben een tip binnengekregen dat ook brandnetelthee erg goed helpt bij hooikoorts!

MIGRAINE/STRESS: Verricht Hijama op de achterhoofd. Vergeet hierbij de hijamapunten  bij de nek niet. Maximaal 2 keer per jaar.

Daarnaast kun je je voorhoofd ook inwrijven met zwartezaadolie, helemaal tot bij de oren. Bindt dit gebied in met een  verband, en vergeet niet om voor het ontbijt 1 theelepel zwartezaadolie in te nemen.

LUIHEID/VERMOEIDHEID: In de ochtend een glas sinaasappelsap gemixt met 1 lepel zwarte zaad innemen voor een duur van tenminste 10 dagen.

SLAAPPROBLEMEN: Een theelepel zwartezaadolie toevoegen aan een warme drank, en die in de namiddag of avond drinken.

HOGEBLOEDDRUK: Naast Hijama elke maand, af en toe (appel-)azijn innemen. (Niet geconcentreerd, anders verdunnen).

SUIKERZIEKTE: Bloedzuigertherapie uitvoeren. 40 Bloedzuigers voor nodig.

SPIERKLACHTEN: Smeer de betreffende spiergroep in met zwartezaad olie. (Inmasseren)

 

Overheden, Ziektes&Geld: Waarom zoveel ziektes?

De wereld is te vol.

Er zijn nu ruim 7 miljard mensen op aarde. Allemaal willen die een dak boven hun hoofd, voldoende te eten en een goede gezondheid. Kan de wereld dit ons bieden?

Moord, ziekte & honger is volgens “hen” de oplossing…

Het antwoord daarop is kort: Ja. Als we dit antwoord wat nader bekijken komt het erop neer dat er genoeg voor iedereen is, maar de natuurbronnen nooit bij alle mensen terecht zullen komen. De eerste oorzaak is natuurlijk het verschil tussen rijk&arm; de rijken eten veel te veel, en gooien daarbij (bijna) genoeg eten voor een andere persoon per dag weg. De overheden van de ontwikkelde landen doen er zelf ook alles aan om zijn bevolking zo slecht mogelijk te laten leven. Oorlog bijvoorbeeld zorgt ervoor dat de economieën van de rijke landen blijven draaien. De export krijgt een boost; militaire uitgaven stijgen; de medische sector heeft wat te doen en de zakelijke markt kan nieuwe contracten afsluiten met de “nieuwe democratieën”.

Vaccinaties, verzadigd vet, suiker en vele andere stoffen worden ons onthouden of juist in volle mate voor ons neus gelegd. Onze lichamen krijgen veel teveel suiker binnen. “Is er een oplossing?” Jazeker! De commerciële branche zal je vertellen dat zoetstoffen als aspartaam een “goede/gezonde” vervanger zijn voor suikers, maar niets is minder waard. Aspartaam vindt je bijna in ieder ongesuikerde zoet product; van snoep tot drinken. Nadeel van Aspartaam is dat het erg slecht is voor je lichaam…

Stevia is een natuurproduct dat de voordelen van aspartaam neemt, en de nadelen van suiker achterlaat; het beste van twee werelden dus! Stevia heeft vele voordelen als zoetstof: nul calorieën, tot 300x zoeter dan suiker, verlaagt slecht cholesterol, stabiliseert de bloeddruk en vermindert het glucosegehalte in het bloed.

Het zou zelfs de kans op kanker doen afnemen. Jarenlang werd het middel tegengehouden in Europa. Vooral de makers van chemische zoetstoffen en de suikerlobby hielden de introductie (begrijpelijk) tegen.

Dat monopolie wordt nu doorbroken. En het zal snel gaan. Producenten van voedingsmiddelen zijn al volop bezig hun huidige arsenaal aan te passen met steviavarianten.

 

http://foodwatch.nl/laatste_nieuws/nieuwsberichten/foodwatch_wil_waarschuwing_voor_acrylamide_op_voedselverpakking/index_nl.html

Laat een reactie achter